torsdag den 23. juni 2011

SOLGT!

Kun få dage inden afrejse har vi måtte sige farvel til et elsket medlem af husstanden. Det er naturligvis den højt beærede Krigsmaskine, som har forladt familie. Man fortæller små børn at døde dyr lever videre på en gård et sted; for krigsmaskinens vedkomne, lever den videre hos et tysk par i 30'erne.

Vi har oplevet mangt og meget sammen med Krigsmaskinen

Det tyske par fra Hamburg havde kun brug for at køre i bilen én gang, før end at de indså hvilket pragteksemplar af et automobil de kørte rundt i. De lagde hurtigt et depositum på bilen, så vi slap for at lede videre, og et par dage efter kom de forbi og ordnede papirarbejdet. Bilen var udbudt til 4.000 australske dollar, eller 22.000 danske kroner. Alt i alt havde vi spenderet 16.000 danske kroner på den, og hammerslaget lød på 21.500 danske kroner. Vi har haft meget glæde af bilen og kunne ikke have undværet den, og det er naturligvis dejligt at tjene penge på at have ejet den.

Mange penge som nu ligger sikkert hos banken
Selv om vi er glade for at have den mindre bekymring, var det også med en tåre i øjet at undertegnede overdragede nøglerne til de nye ejere (som også fik en luftmadras og en køletaske med i købet). Herunder følger en eksposé af gode minder som er ethvert fotoalbum værdigt.















Venner for altid! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar