onsdag den 23. marts 2011

En weekend i vinland (del 1)

Med en weekend på hånden, og ikke alt for mange lektier i kalenderen, besluttede Cecilie og jeg at stikke syd på. Det var første gang at Krigsmaskinen skulle på længere tur, og vi skulle sove i den, så vi var naturligvis spændte på de kommende dage/nætter. Da vi endnu ikke har fået købt os et kort over vestkysten, skulle der en del planlægning til inden alle mand var klar til afgang (javel Hr. Kaptajn). Først skulle bilen pakkes med tøj, mad, sengelinned og Bødlen skulle selvfølgelig også med på turen.

Det ser sådan her ud

Efter ruten var blevet memoreret, var det tid til at komme af sted...

Jeg har taget det på mig at se lidt underlig ud på dette billede, for Cecilie er sur over at jeg altid uploader billeder af hendes dårlige vinkel

Omkring to timers kørsel syd for Perth begynder Australiens kendte vinområde, Margaret River. Det skal ikke være nogen hemmelighed at hverken Cille eller jeg er de store vin-afficionados, så tiden skulle primært nydes tæt på kysten hvor vi kunne snorkle (og surfe).

Til dem der vil følge med i rejsen, er her et kort

Det var tydeligt fra starten, at hverken Cecilie eller jeg havde gået til spejder i de yngre år, for vi var i hvert fald ikke beredt. Ved nærmere eftertanke havde Cecilie vist en endags karriere indenfor korpset da hun var lille, men efter at hun indså at man ikke fik nogle emblemer for at spise is, men i stedet skulle binde knob og lave bål, var succesen kortvarig. 
Hvor om alting er, havde vi hverken luftmadras, sovepose, snorkeludstyr eller køletaske ved afrejse, så nogle hårde nætter lurede i horisonten. Heldigvis kom vi ved en tilfældighed forbi en Outdoor store i byen Mandurah, og her fik vi købt de fornødne ting, tilmed til udsalgspris. 
Klokken havde sneget sig op på fem om eftermiddagen, inden vi nåede Preston Beach, nord for Bunbury i det sydvestlige Australien (se kort). Da det bliver tidligt mørkt her nede (kl. 19) besluttede vi os for at finde et sted af campere natten over. Tæt på Preston Beach ligger Yalgorup nationalpark og en nat blandt naturens dyr lød som en god ide.

Campingområdet hvor vi tilbragte natten, herunder kænguruerne der holder opsyn med parken


Da månen var særlig klar denne aften, besluttede vi os for at gå en måneskinstur omkring den nærliggende sø.


De glade campister

Tilbage i lejren nød vi den klare nat, med et glas kold øl i den ene hånd, og en jordnøddesmør-mad i den anden. Om det var jordnøddesmøret eller øllen der pludselig tiltrak dyrene er vi ikke enige om, men frem kom i hvert fald to legesyge pungrotter. 

Pungrotter i deres naturlige miljø...

... pungrotterne på Cecilies territorium

Mens jeg var begejstret for at se dyreliv så tæt på, var Cille af den anden overbevisning og forsvandt hurtigt om bag bilen i sikker afstand. 
Efter den naturoplevelse var det tid til at komme i seng. Morgendagen skulle stå på endnu en vandretur, havde Cecilie dikteret, og så ville vi bevæge os længere syd på mod Margaret River. 

Hyggeligt ser det ud

Fortsættelse følger...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar