onsdag den 30. marts 2011

En weekend i vinland (del 3)

Så blev det søndag og sidste dag på vores roadtrip ned sydpå. Vi stod tidligt op (kl 6), så vi kunne være de første til at gå i vandet, da solen stod op. Der var ikke meget varme i luften endnu, så det var helt dejligt at komme ned under vandet.

Den øde strand
Det er dog ikke helt lige så varmt nede sydpå, som det er i Perth. I hvert fald ikke klokken 6 om morgenen. Så vi måtte varme os lidt på vores medbragte tæppe, da vi kom op af vandet.

Morgen friske
Simon var klar på mere sjov i bølgerne, så han tog snorkeludstyret på og snorklede rundt i bugten, mens jeg sad og læste i vores rejseguide på stranden.

Simon med snorkelgrej
En spændende fisk, der skal kigges nærmere på?
Vi valgte at tage den sceniske rute igennem vinlandet på vej tilbage. Det var sjovt at se hvordan landskabet havde ændret sig fra vi startede i Perth.

Vinmarker nær Margaret River
Det var dog ikke helt sikkert at køre rundt en tidlig morgen i denne frodige natur, da vi var ved at køre to kæmpe røde kænguru hanner ned. Simon er heldigvis hurtig på reflekserne, så der skete ingenting med os eller Krigsmaskinen.

Vi besluttede os for at gøre et stop i Busselton på den lange vej hjem til Perth, så vi kunne se den 2 km lange bro, der går ud i vandet. Det er den længste på hele den sydlige halvkugle. 

Den lange bro i Busselton
Men i forhold til broen vakte den kæmpe flok af kakaduer meget større fascination. De var alle steder i træerne i Busselton og lavede noget af et påstyr med deres høje skrig.

Kakadue
Min fascination havde dog en pris, da der var en af de dumme papagøjer, der var så fræk at skide på mig, hvilket Simon fandt yderst morsomt.

Kakadue lort...
Men heldigvis endte dagen ikke med papagøje lort. Vi kørte den lange tur hjem til Perth og efter at have siddet ned i fem minutter, besluttede vi os for allesammen (Simon, Jørn, Daniel og jeg) at tage til Cottesloe Beach og hoppe i vandet.


Sikke en dejlig weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar