mandag den 7. marts 2011

Penguin Island

Søndag havde jeg aftalt med nogle af de andre udvekslingstuderende, at vi ville tage på tur til Rottnest Island, der ligger cirka 30 min med båd fra Fremantle. Da det jo altid er bedst at have god tid til at kigge sig rundt, havde vi aftalt at mødes kl 7.30, hvilket betød at jeg skulle op kl 6...Ikke just hvad jeg er vant til. Simon skulle ikke med, da der var lovet godt surfvejr søndag, men han var så sød at køre mig til stationen tidligt om morgenen.

Desværre fandt vi ud af, da vi alle stod klar i billetkøen kl 7.30, at der ikke var flere cykler at leje på øen. Og hvad gør man så? Vi besluttede os for at tage til Rockingham i stedet og besøge Penguin Island, hvor man finder verdens mindste pingviner, der kun er 33 cm høje og har det meget opfindsomme navn "Little Penguins".


Øen ligger kun 700m fra land, så i lavvande kan man gå derud. Dog frarådes det er sikkerhedsårsager (Eller måske for at tjene flere penge), da det er meget stærk strøm. Så derfor valgte vi at tage den sikre lille færge, der går derover.



Øen skulle også være ynglested for ikke blot de små pingviner, men også pelikaner - vi så dog flest måger.

En af de andre piger kom til at stille sig lige i skudlinjen, så hun fik en ordentlig mågeklat lige i hovedet. Men de siger jo at det bringer held...
Vi så også andet dyreliv på øen:



Og her er så de famøse små pingviner, som vi endte med kun at se i fangenskab i et lille "fodringsshow".

Little Penguins

Efter turen til Penguin Island hoppede vi på toget igen. Denne gang til Mandurah, der ligger syd for Rockingham, så cirka 1,5-2 timers kørsel fra Perth. Her nød vi eftermiddagssolen og en stor is på kajen. Efter den store is gik vi en lang tur langs vandet, inden vi hoppede på toget tilbage til Perth.

Krigsmindesmærke i Mandurah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar