mandag den 23. maj 2011

Brandudsalg!

Da man efterhånden har fået anskaffet langt flere forbrugsgoder end der er plads til i 20kg's bagage, må man uundgåeligt efterlade ting opmagasineret hos forældrene når man drager oversøisk. Tøj, sko, paraply, toaster, el-keddel, surfudstyr, lagner, og bøger er bare få af de ting man ikke længere har bekvemt i nærheden. Vi har derfor måtte anskaffe os flere ting som vi allerede har derhjemme, og da også nogle ting som vi ikke har i forvejen. Siden vi ankom har vi bl.a. købt lagner, dyne, hovedpuder, toaster, luftmadras, fodboldsko, sovepose, surfboard, og nå ja - en bil. 


Krigsmaskinen er der desværre ikke plads til i kufferten

Når man så rejser den anden vej, altså hjem, efterlader man sig igen en masse brugsgenstande i kølvandet. For at begrænse mængden af ragelse, der enten skal doneres til storskrald eller smides foran døren hos vores irriterende nabo, er vi begyndt at sætte tingene til salg på den australske "blå avis". Herunder følger en kavalkade af gode tilbud, som den interesserede læser skal være velkommen til at lægge billet ind på.

Og endelig vores lejlighed


Som ovenstående indlæg indikerer, har vi travlt med skolen og indersiden af biblioteket er nærmest det eneste vi oplever. Cecilie har mest travlt, og jeg tør næsten ikke liste op, hvor mange ting hun skal nå på meget kort tid. Men hun hænger i, og jeg prøver at gøre det lidt nemt for hende derhjemme med aftensmad og motivationstaler. Når jeg altså ikke lige er ude og spille golf, eller har travlt med de mange forberedelser inden jeg skal til USA. Så begynder endnu et forbrugsorgie når man kun kan tage 20kg med til et år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar