mandag den 2. maj 2011

WA rundt på 7 dage

Dejligt har det været at holde påskeferie og sikke en masse vi har oplevet!!!
Tidlig morgen fredag d. 22. april pakkede vi bilen. Det var en smal sag med det kæmpe bagagerum i Krigsmaskinen - Noget andet var at pakke bilen om til at skulle sove i den senere...men det er en anden historie. 

Et tæt pakket bagagerum
Det var med Simon bag rattet hele vejen op til Geraldton, hvor vi tankede op på "Maccas" (McDonalds), før vi slog lejr for natten på en strand.
Næste dag gik turen mod Shark Bay, der er et kæmpe UNESCO World Heritage område, der er hjem for mange spændende dyre- og plantearter. Første stop var ved Shell Beach og som navnet nok afslører, så er det en kæmpe strand (110 km lang) bestående af muslingeskaller i stedet for sand. Faktisk går bunkerne af muslingeskaller nogen steder op til 10 meter ned. 

De hvide muslingeskaller
Der var det smukkeste azur blå vand til at matche de hvide muslingeskaller
Efter at have spist vores frokost og plasket rundt i vandet (selvom man ikke må bade efter man lige har spist..) tog vi videre fra Shell Beach. Vi stoppede ved mange forskellige strande, men det bliver alt for mange billeder, hvis jeg skal lægge ud af dem allesammen. Der var dog en, hvor vi så en haj!

Man kan næsten høre temaet fra "Dødens Gab"




Ej, det var nu bare en revhaj... Så det var slet ikke så vildt. 


Turen til Shark Bay gav også Simon mulighed for at prøve lidt 4WD, hvilket var blevet et stort must for ham, inden vi tog afsted. Så vi kørte af 4WD track ud på en strand - og håbede at det ikke blev højvande, så vi ikke kunne komme tilbage igen. Men vi havde heldet med os. 


Vores lille tur med bilen på stranden, gav Simon blod på tanden og han mente bestemt at det var en god ide at tage på en rigtig 4WD tur. Så vi satte afsted på 130km bumle tur mod "Red Bluff", der er en utrolig smuk strand ved klippekysten nord for byen Carnarvon. Turen var da også fuld af spændende dyreliv!






Men efter at vi havde bumlet derud af i et godt stykke tid, begyndte Krigsmaskinen at blive lige lovlig overophedet. Af frygt for at vi skulle brænde motoren sammen på det gamle kræ, holdte vi en lang pause ved Red Bluff, hvor vi badede i KÆMPE bølger og solede os på de røde klipper.
Heldigvis kunne den gamle maskine godt klare bumleturen på vej tilbage uden at blive for varm - alt gik som smurt.

Man kunne komme helt tæt på "afgrunden" med bilen
Om eftermiddagen var vi ude at snorkle med vores medbragte snorkeludstyr og vi så de mest farverige koraller og masser af sjove fisk, søstjerner, søpindsvin, søagurker mm. Da det var ved at blive mørkt efter vi havde snorklet, besluttede vi os for at slå lejr for natten. Aftensmad bestod af toastbrød med dåsetun og ketchup! MMmm!

Gourmet mad

Da vi havde spist vores formidable middag, var det blevet kulsort udenfor. Så det eneste man kunne se var stjerner, men de lyste til gengæld også virkelig kraftigt og hold da op, hvor var der mange. Så vi tog vores tæppe og lagde os op på køleren af bilen for at nyde synet af mælkevejen der snoede sig over nattehimlen. Vi så mindst 3 stjerneskud.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar