søndag den 17. april 2011

"Ud at køre med de skøre"-part 2

Lørdag morgen stod vi TIDLIGT op og kørte ud i Kalbarru National Park, mens solen stod op. Vi var helt alene ude i national parken og der var på det tidspunkt dejlig køligt.

Nature's window
Så vi satte ud på vores 10 km lange tur, der skulle tage mellem 3 og 4 timer. Turen startede oppe på toppen af de høje klipper.

På toppen af klippetoppene
Det var en utrolig smuk tur med en storslået udsigt.



Senere gik turen skarpt ned i kløften, så vi kom til at gå tæt på floden. Nogen gange skulle vi kravle lidt for at komme frem.



Efter at have kravlet hele vejen ned i kløften, gik turen så op ad bakke igen og vi måtte kravle hele vejen op til hvor vi kom fra. Vi var godt svedige og trætte i kroppen, da vi nåede målet, men det var det hele værd. En utrolig smuk tur.


Og bare for at blære os lidt, så klarede vi den på 3 timer inklusiv en lille spisepause. Vi var dog ikke helt færdige med at være aktive. Efter at have taget et hurtigt bad hjemme på hotellet, tog vi ned til vandet og lejede en kano og sejlede op ad floden en times tid. Vi afsluttede dagen med en dukkert i bølgerne, inden vi tog tilbage til motelværelset, hvor jeg desværre måtte gå igang med læsningen...
Søndag stod vi igen tidligt op og kørte tilbage mod Perth - og denne gang også med mor bag rattet.

Mor bag rattet i Krigsmaskinen
Denne lange tur måtte belønnes med en tur i bølgerne, så vi stoppede i Yanchep, der er en times kørsel fra Perth og spenderede 1,5 time på stranden, inden vi kørte det sidste stykke hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar